top of page

to 19. maalisk.

|

Pranama Helsinki

The Magic of Aerial Yoga

30h Aerial joogaopettajakoulutus

Registration is Closed
See other events
The Magic of Aerial Yoga
The Magic of Aerial Yoga

Time & Location

19. maalisk. 2020 klo 9.30 – 22. maalisk. 2020 klo 17.00

Pranama Helsinki, Kolmas linja 28, 00530 Helsinki, Finland

About the event

Aerial joogaopettaja koulutus avaa sinulle uudenlaisen näkemyksen joogan maailmaan, antaa valmiudet opettaa luovia, omannäköisiä tunteja ja loputtomat eväät jatkaa oppimista!

Neljä erittäin intensiivistä päivää täynnä anatomiaa ja asanoita (joogan perus asentoja silkin tukemana sekä variaatioita).

Lisäksi koulutuksessa käymme läpi mm -opetuksessa tarvittavia avustuksia -joogan eri suuntauksiin tutustumista silkkiharjoituksen kautta -opetusharjoituksia -silkin kiinnittäminen, solmujen teko, kankaan huolto -fyysiset rajoitteet sekä silkin käyttö kehon kuntoutuksen tukena -muiden apuvälineiden käyttö aerial harjoituksessa (blokit, viltti, tennispallot, bolsteri, vyö)

Jokainen päivä alkaa tai loppuu ohjatulla harjoituksella joten varauduthan fyysisesti raskaisiin (mutta erittäin palkitseviin) päiviin!

Edellinen koulutus täyttyi hetkessä joten ilmoittaudu pian mikäli mielit mukaan. Ryhmä pidetään pienenä jotta henkilökohtainen opetus säilyy koko matkan ajan!

Early bird hinta 550€ (kun maksat koulutuksen 1.1.2020 mennessä)

Tämän jälkeen 620€ (Koulutuksen maksu osissa ilman lisäkuluja sovittavissa!)

Yhteydenotot ja kyselyt: info@elisakuuttilayoga.com

Kouluttajista:

Elisa on opettanut joogaa täyspäiväisesti vuodesta 2012 asti. Koulutukset sekä retriitit ovat kuljettaneet häntä ympäri maailmaa viimeiset vuodet ja samalla onkin ollut mahdollisuus jatkuvasti oppia uusilta opettajilta, joogamaailman huipuilta. Polte ja uteliaisuus joogaa kohtaan on vienyt harjoitukseen maalta ilmaan ja vesille, aerial- sekä supjoogan muodossa. Ympäri suomen kuljettaneet yksityiset aerialjoogaopettaja-koulutukset ovat pitkälti täyttäneet kalenterin mutta nyt on aika julkaista toinen avoin aerialjooga opettajakoulutus.

Hanna on toiminut joogaopettajana vuodesta 2014 saakka. Hän on lisäkouluttautunut vuosittain, erityisesti Embodied-tyylin inspiroimana Satu Tuomelan opeissa, mutta hakenut vaikutteita muualtakin maailmalta, muun muassa Ramesh Narinen ja Dages Juvelier Keatesin koulutuksissa. Tiivis yhteistyö Elisan kanssa on vienyt Hannan myös sup- ja aerial-joogan äärelle. Hanna onkin vastannut jo parin vuoden ajan Pranama Kallion viikoittaisesta aerial-joogatarjonnasta.

Muutama palaute koulutuksista:

"Elisa välittää oppilaistaan täydestä sydämestään ja tekee kaikkensa että oppilaat saavat parhaan mahdollisen annin jokaisesta hänen opettamastaan tunnista ja kurssista. Opettajana Elisa on asiansa osaava ja intohimoinen joogaja (niin lattia kuin aerial) - hänellä on selvästi vuosien tietämystä oman kokemuksen kautta aerial joogasta. Hän kannustaa oppilaita olemaan uteliaita ja muistuttaa, että aerial-joogaopettajana saa ja pitää olla luova, mutta samalla hyvin tarkka siitä että opettajana meillä on oltava perustavanlaatuinen tietämys turvalliselle harjoitukselle. Suosittelen lämpimästi ❤" -Sonja Hannus

"Kiitos erinomaisesta opettajakoulutuksesta! Elisan aerial-osaaminen on jotain aivan huikeaa: se tuntuu kumpuavan loputtomasta halusta tarjota oppilaille uutta sekä löytää uusia näkökulmia silkin käyttöön joogaharjoituksessa. Opetuksessa huomioidaan vahvasti sekä anatominen puoli, henkinen näkökulma että tunnin sujuva kulku. Suosittelen Elisan tunteja ja koulutusta lämpimästi!" - Katri Syvärinen

"Olen vuoden verran opettanut air yogaa, joten minulle kurssin kiintoisinta antia oli Elisan tarkka anatominen tietämys ja hyvin käytännönläheinen aplikaatio liikkeeseen. Elisan tyyli opettaa on johdonmukainen ja selkeä, sitä hän myös painottaa tuntirakenteen luomisessa oppilailleen. Olitpa sitten ensi kertaa lähdössä liinaan kieppumaan tai täydentämässä tietopankkiasi, voin avoimin sydämin suositella Elisan air yoga kurssia." -Mariko Pajalahti

"Olet valtavan osaava ja ammattitaitoinen sekä energinen ihminen ja opettaja! Jaat tietoasi pihistelemättä ja annat oppilaille palautteen aina positiivinen kärki edellä." -Mia S.

Share this event

bottom of page