top of page

pe 29. syysk.

|

Kolmas linja 28

Täydenkuun Yin hengitysharjoituksilla

Vastusta täydenkuun vetoa ja rauhoitu kehon pehmeään raukeuteen. Anna hengityksen kuljettaa tietoisuus syvälle harjoituksen sensaatioihin ja tuntemuksiin.

Registration is Closed
See other events
Täydenkuun Yin hengitysharjoituksilla
Täydenkuun Yin hengitysharjoituksilla

Time & Location

29. syysk. 2023 klo 18.00 – 20.00 UTC+3

Kolmas linja 28, Kolmas linja 28, 00530 Helsinki, Finland

About the event

Jo tuhansien vuosien ajan on uskottu, että kuu vaikuttaa ihmisten käytökseen. Kuulla uskotaan olevan niin voimakas energia, että se kykenee muuttamaan elämiä. Muinaisajoista asti on myös uskottu että se vaikuttaa aaltoihin, satoon, eläimiin ja ihmisten tunteisiin. Kuuhulluus on uskomuksissa fanaattinen tai innostunut tila tai jopa mielenhäiriö, jonka saa aikaan täysikuu. Monien taruolentojenkin uskotaan olevan aktiivisimmillaan juuri täydenkuun aikaan.

Täysikuu on täydellinen aika kuljettamaan meitä läpi Yin harjoituksen ja saattelemaan meidät mielikuvituksen loputtomaan maailmaan. Rauhoittava ja tasapainottava harjoitus ja raukeaa keveyttä tuovat syvät hengenvedot. 

Sukellus omien vesien syvyyksiin.

Hinta: 30 / 25 €

Peruutusehdot: Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 48h ennen tapahtuman alkua sähköpostilla osoitteeseen info@elisakuuttilayoga.com. Tätä myöhemmin tulleista peruutuksista tai peruuttamattomista poisjäänneistä laskutetaan 30€. Veloitukseton peruutus sairaustapauksissa vain ja ainoastaan luotettavaa asiakirjaa, kuten lääkärintodistusta, vastaan. Ilmoittautumalla tapahtumaan sitoudut noudattamaan peruutusehtoja. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

“In addition to learning how to take control and assume responsibility, a person also needs to learn when and how to let go, to surrender, to go with the flow and not resist or fight it. Letting go versus taking control — this is, of course, just another version of being versus doing, that primordial polarity of yin and yang that assumes a thousand different forms and is never exhausted. It’s not yin or yang [that] is right, that being is better than doing — it’s a question of finding the right balance, the natural harmony between yin and yang, between doing and being, controlling and allowing, resisting and opening, fighting and surrendering, willing and accepting.”

Share this event

bottom of page