top of page

pe 04. kesäk.

|

Pranama Helsinki

Magic of Aerial yoga / 15h koulutus

Aerial joogaopettajakoulutus avaa sinulle uudenlaisen näkemyksen joogan maailmaan, antaa valmiudet opettaa luovia, omannäköisiä tunteja ja loputtomat eväät jatkaa oppimista!

Registration is Closed
See other events
Magic of Aerial yoga / 15h koulutus
Magic of Aerial yoga / 15h koulutus

Time & Location

04. kesäk. 2021 klo 17.30 UTC+3 – 06. kesäk. 2021 klo 16.00 UTC+3

Pranama Helsinki, Kolmas linja 28, 00530 Helsinki, Finland

About the event

Aerial joogaopettajakoulutus avaa sinulle uudenlaisen näkemyksen joogan maailmaan, antaa valmiudet opettaa luovia, omannäköisiä tunteja ja loputtomat eväät jatkaa oppimista!

Luvassa on 15 tuntia intensiivistä opiskelua täynnä anatomiaa ja asanoita (joogan perus asentoja silkin tukemana sekä variaatioita)!

Lisäksi koulutuksessa käymme läpi mm

-opetuksessa tarvittavia avustuksia

-joogan eri suuntauksiin tutustumista silkkiharjoituksen kautta

-opetusharjoituksia

-silkin kiinnittäminen, solmujen teko, kankaan huolto

-fyysiset rajoitteet sekä silkin käyttö kehon kuntoutuksen tukena

-muiden apuvälineiden käyttö aerial harjoituksessa

(blokit, viltti, tennispallot, bolsteri, vyö)

Varauduthan fyysisesti raskaisiin (mutta erittäin palkitseviin) päiviin.

Edellinen koulutus täyttyi hetkessä joten ilmoittaudu pian mikäli mielit mukaan. Ryhmä pidetään pienenä (10 hlöä) jotta henkilökohtainen opetus säilyy koko matkan ajan!

4.6 klo 17.30-20.30

5.6 klo 10-16

6.6 klo 10-16

Early bird hinta 285€ (kun maksat koulutuksen 2.5.2021 mennessä)

Tämän jälkeen 315€

(Koulutuksen maksu osissa ilman lisäkuluja sovittavissa!)

Yhteydenotot ja kyselyt:

info@elisakuuttilayoga.com

Kouluttajasta:

Elisa on opettanut joogaa täyspäiväisesti vuodesta 2012 asti.

Koulutukset sekä retriitit ovat kuljettaneet häntä ympäri maailmaa viimeiset vuodet ja samalla onkin ollut mahdollisuus jatkuvasti oppia uusilta opettajilta, joogamaailman huipuilta.

Polte ja uteliaisuus joogaa kohtaan on vienyt harjoitukseen maalta ilmaan ja vesille, aerial- sekä supjoogan muodossa.

Muutama palaute koulutuksista:

"Elisa välittää oppilaistaan täydestä sydämestään ja tekee kaikkensa että oppilaat saavat parhaan mahdollisen annin jokaisesta hänen opettamastaan tunnista ja kurssista.

Opettajana Elisa on asiansa osaava ja intohimoinen joogaja (niin lattia kuin aerial) - hänellä on selvästi vuosien tietämystä oman kokemuksen kautta aerial joogasta. Hän kannustaa oppilaita olemaan uteliaita ja muistuttaa, että aerial-joogaopettajana saa ja pitää olla luova, mutta samalla hyvin tarkka siitä että opettajana meillä on oltava perustavanlaatuinen tietämys turvalliselle harjoitukselle.

Suosittelen lämpimästi ❤"

-Sonja Hannus

"Kiitos erinomaisesta opettajakoulutuksesta! Elisan aerial-osaaminen on jotain aivan huikeaa: se tuntuu kumpuavan loputtomasta halusta tarjota oppilaille uutta sekä löytää uusia näkökulmia silkin käyttöön joogaharjoituksessa. Opetuksessa huomioidaan vahvasti sekä anatominen puoli, henkinen näkökulma että tunnin sujuva kulku. Suosittelen Elisan tunteja ja koulutusta lämpimästi!"

- Katri Syvärinen

"Olen vuoden verran opettanut air yogaa, joten minulle kurssin kiintoisinta antia oli Elisan tarkka anatominen tietämys ja hyvin käytännönläheinen aplikaatio liikkeeseen. Elisan tyyli opettaa on johdonmukainen ja selkeä, sitä hän myös painottaa tuntirakenteen luomisessa oppilailleen. Olitpa sitten ensi kertaa lähdössä liinaan kieppumaan tai täydentämässä tietopankkiasi, voin avoimin sydämin suositella Elisan air yoga kurssia."

-Mariko Pajalahti

"Olet valtavan osaava ja ammattitaitoinen sekä energinen ihminen ja opettaja! Jaat tietoasi pihistelemättä ja annat oppilaille palautteen aina positiivinen kärki edellä."

-Mia S. 

Share this event

bottom of page