top of page

la 29. tammik.

|

Kolmas linja 28

JOOGAA KAIKILLE ° VELOITUKSETON ZOOM HARJOITUS AVAAMAAN KIRJAN SALOJA

Tämä ZOOMissa pidettävä harjoitus on kaikille avoin! Käymme hieman läpi kirjan rakennetta ja sen käyttöä sekä teemme harjoituksen!

Registration is Closed
See other events
JOOGAA KAIKILLE ° VELOITUKSETON ZOOM HARJOITUS AVAAMAAN KIRJAN SALOJA
JOOGAA KAIKILLE ° VELOITUKSETON ZOOM HARJOITUS AVAAMAAN KIRJAN SALOJA

Time & Location

29. tammik. 2022 klo 9.30 – 10.30 UTC+2

Kolmas linja 28, Kolmas linja 28, 00530 Helsinki, Finland

About the event

JOOGAA KAIKILLE

"Kädessäsi on jokaiselle tietoa ja ymmärrystä antava hyvinvoinnin käsikirja, mikä avaa helposti lähestyttävällä tavalla joogaharjoituksen saloja ja hyötyjä.

Tämä moniulotteinen opas tarjoaa työkaluja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia erilaisten harjoitusten sekä länsimaiseen maailmaamme sovellettavan teorian avulla.

Selkeiden ohjeiden ja runsaiden kuvien havainnollistamana jokaisen on helppo löytää yhteys omaan hengitykseen ja asana- eli kehotyöskentelyyn.

Joogaa kaikille on kirja, mikä jokaisen kehon, mielen ja hengityksen hyvinvoinnista kiinnostuneen pitäisi omistaa, ja minkä ääreen palata uudelleen ja uudelleen."

Tämä ZOOMissa pidettävä, helposti lähestyttävä harjoitus inspiroi vaivattomaan kotiharjoitukseen ja muistuttaa edes yksittäisten isojen hengityskierrosten tärkeydestä <3 

Käymme hieman läpi kirjan rakennetta ja sen käyttöä sekä teemme harjoituksen!

Tunnin jälkeen on myös aikaa ja tilaa jakaa kokemuksia, ajatuksia ja kysymyksiä! <3

Linkki harjoitukseen lähetetään sähköpostiin viimeistään 15 min ennen harjoituksen alkua. Tsekkaathan roskapostin mikäli linkkiä ei näy!

Myös tallenne harjoituksesta saataville mikäli et pääse osallistumaan kyseisenä ajankohtana.

<3

"Tässä maailmassa korjaamme helposti (ja mieluiten mahdollisimman nopeasti) oireen, välttämättä tutkimatta syytä. Jäämme pintakerroksiin katsoen vain kehon reaktioita, observoimatta missä kohtaa mielen reaktiot ovat vaikuttaneet kehon muutoksiin. Hoidamme itseämme hetkessä, tutkimatta omaa aikajanaa ja kokonaisvaltaista syy ja seuraus - suhdetta.

Kaikki haistettu, maistettu, sanottu, kuultu ja koettu asia on ollut mahdollista kehon ansiosta. Keho kantaa läpi koko elinkaaren ja elää läpi jokaisen mielen kokemuksen. Mitä jos joogaa käyttämällä pääsisimmekin tietoisesti kiinni siihen tosiasiaan että myös fysiologia muuttaa psykologiaa eikä aina vain toisinpäin.

Miten saada happea kun jokin asia salpaa hengityksen. Miten rauhoittaa kierroksilla oleva mieli rauhoittamalla keho. Miten saada lisää energiaa kun olo on flegmaattinen. Miten potkia itseään pyllylle kun tarvitsee lisää potkua ;) Miten nousta ylös kun elämä pudottaa, miten jatkaa kulkua jalat tukevasti maassa ja silti jaksaa visioida sekä haaveilla pää pilvissä."

Share this event

bottom of page