top of page

ma 24. tammik.

|

Kolmas linja 28

JOOGAA KAIKILLE ° KIRJAN ENNAKKOTILAUS

Hyvinvoinnin superkirja Joogaa kaikille on nyt varattavissa ennakkoon!

Registration is Closed
See other events
JOOGAA KAIKILLE ° KIRJAN ENNAKKOTILAUS
JOOGAA KAIKILLE ° KIRJAN ENNAKKOTILAUS

Time & Location

24. tammik. 2022 klo 12.00 – 20.00

Kolmas linja 28, Kolmas linja 28, 00530 Helsinki, Finland

About the event

Joogaa kaikille julkaistaan tammikuun toisella viikolla (tarkka päivämäärä ilmoitetaan joulukuun aikana) ja ennakkovaraus on nyt käynnissä!

Voit varata kirjan itsellesi yksinkertaisesti osallistumalla tähän tapahtumaan.

Hinta: 26 €

(Postitettaessa lisämaksu 4€)

Joogaa kaikille kirjan takakansi:

Kädessäsi on jokaiselle tietoa ja ymmärrystä antava hyvinvoinnin käsikirja, mikä avaa helposti lähestyttävällä tavalla joogaharjoituksen saloja ja hyötyjä. Tämä moniulotteinen opas tarjoaa työkaluja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia erilaisten harjoitusten sekä länsimaiseen maailmaamme sovellettavan teorian avulla.   Selkeiden ohjeiden ja runsaiden kuvien havainnollistamana jokaisen on helppo löytää yhteys omaan hengitykseen ja asana- eli kehotyöskentelyyn. Joogaa kaikille on kirja, mikä jokaisen kehon, mielen ja hengityksen hyvinvoinnista kiinnostuneen pitäisi omistaa, ja minkä ääreen palata uudelleen ja uudelleen.     Elisa on "maksa mitä pystyt" - joogastudio Pranama Kallion omistaja, Suomen ensimmäinen sertifioitu Katonah yoga opettaja ja SUP sekä Aerial joogan pioneeri. Opettamisen hän aloitti vuonna 2012 ja on siitä asti opiskellut sekä opettanut joogan eri suuntauksia ja teorioita ympäri maailmaa.  Viimeiset vuodet Elisa on tutkinut erilaisista näkökulmista kehon ja mielen yhteyttä sekä länsimaista- että itämaista lääketiedettä apuna käyttäen

samoin kuin joogan kokonaisvaltaista vaikutusta elämään ja elämän laatuun.   Sarianne Solio on luova ja visuaalinen moniosaaja joka on toiminut vuosia kuvaajana ja stailistina. Hän on työskennellyt erilaisten projektien parissa mm. entisöiden ja uudistaen huonekaluja asuntomessuille sekä rakentanut sukutilastaan taianomaisen keitaan ja retriittikeskuksen. Kuvissaan hän pyrkii aina nostamaan esille esineiden, ihmisten ja esimerkiksi jooga-asanoiden tarinan.

Katariina Kuikka on koulutukseltaan lääketieteen lisensiaatti ja sisätautien erikoislääkäri. Hän on kohdannut työssään potilaita joiden oireisiin länsimainen lääketiede ei aina pysty tarjoamaan yksiselitteisesti vastauksia tai apua. Omasta joogaharjoituksestaan Katariina on löytänyt tasapainoa ja hyvinvointia arkeen ja hän uskookin joogan olevan toimiva apuväline sekä liikunnan ilon tarjoaja myös muille!

Share this event

bottom of page