top of page

la 19. helmik.

|

Kolmas linja 28

JOOGAA KAIKILLE ° kirja workshop

Registration is Closed
See other events
JOOGAA KAIKILLE ° kirja workshop
JOOGAA KAIKILLE ° kirja workshop

Time & Location

19. helmik. 2022 klo 12.00 – 14.00 UTC+2

Kolmas linja 28, Kolmas linja 28, 00530 Helsinki, Finland

About the event

JOOGAA KAIKILLE

"Kädessäsi on jokaiselle tietoa ja ymmärrystä antava hyvinvoinnin käsikirja, mikä avaa helposti lähestyttävällä tavalla joogaharjoituksen saloja ja hyötyjä.

Tämä moniulotteinen opas tarjoaa työkaluja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia erilaisten harjoitusten sekä länsimaiseen maailmaamme sovellettavan teorian avulla.

Selkeiden ohjeiden ja runsaiden kuvien havainnollistamana jokaisen on helppo löytää yhteys omaan hengitykseen ja asana- eli kehotyöskentelyyn.

Joogaa kaikille on kirja, mikä jokaisen kehon, mielen ja hengityksen hyvinvoinnista kiinnostuneen pitäisi omistaa, ja minkä ääreen palata uudelleen ja uudelleen."

Workshopin hinta: 60 / 65€

(Maksetaan paikan päällä.)

Hinta sisältää harjoituksen ja kirjan.

Osallistua voi myös ZOOMin kautta!

"Tässä maailmassa korjaamme helposti (ja mieluiten mahdollisimman nopeasti) oireen, välttämättä tutkimatta syytä. Jäämme pintakerroksiin katsoen vain kehon reaktioita, observoimatta missä kohtaa mielen reaktiot ovat vaikuttaneet kehon muutoksiin. Hoidamme itseämme hetkessä, tutkimatta omaa aikajanaa ja kokonaisvaltaista syy ja seuraus - suhdetta.

Kaikki haistettu, maistettu, sanottu, kuultu ja koettu asia on ollut mahdollista kehon ansiosta. Keho kantaa läpi koko elinkaaren ja elää läpi jokaisen mielen kokemuksen. Mitä jos joogaa käyttämällä pääsisimmekin tietoisesti kiinni siihen tosiasiaan että myös fysiologia muuttaa psykologiaa eikä aina vain toisinpäin.

Miten saada happea kun jokin asia salpaa hengityksen. Miten rauhoittaa kierroksilla oleva mieli rauhoittamalla keho. Miten saada lisää energiaa kun olo on flegmaattinen. Miten potkia itseään pyllylle kun tarvitsee lisää potkua ;) Miten nousta ylös kun elämä pudottaa, miten jatkaa kulkua jalat tukevasti maassa ja silti jaksaa visioida sekä haaveilla pää pilvissä."

Share this event

bottom of page