Profile

Join date: Sep 16, 2022

About

All försäljning sker digitalt via vår biljettsida. Du kan scanna QR-kod vid våra entréer. Det går att köpa biljett i shopen på Landskrona IP men det tillkommer då en administrationsavgift. Ståplats öppnar 2 timmar innan match. Sittplats öppnar 60 minuter innan match. Entréerna stänger 15 minuter efter matchstart.

Rasmus Örqvist skickade in ledningsmålet redan i spelminut två. Cirka 20 minuter senare dubblade Bubacarr Jobe tillställningen med matchens sista påse. Tidigare i veckan förstärkte tabelltvåan truppen med ytterbacken Nikola Tkalčić. Kroaten - som vann SM-guld med Norrköping 2015 och som har över 100 matcher i Allsvenskan i ryggsäcken ­­­- ansluter från NK Varazdin i den kroatiska högstaligan.

Inför match: Landskrona BoIS – Norrby IFNorrby IF – Landskrona BoIS 1 – 1 (1 – 1) 0 – 1 Kevin Jensen 12´ 1 – 1 Rasmus Örqvist 23´ Norrbys startelva (3-4-3): Anton Cajtoft – Nicklas Savolainen, Abbas Mohamad, Fredrik Lundgren (ut 86) – Johan Brannefalk (ut 21), Ivo Pekalski, Rasmus Örqvist, Viktor Bergh – Wilhelm Ärlig (ut 59), Bubacarr Jobe (ut 86), Dijan Vukojević Ersättare: Hampus Falk, Alexander Salo (in 86), Deniz Yaldir (in 86), Benjamin Arapovic (in 21), Felix Gustafsson, Dino Cavalić, Robin Strömberg (in 59) Varningar: Norrby: Bubacarr Jobe.

Herr-2021-07-26mån 26 jul 2021, 19:00 Herr, Seriematch, Borås Arena Tränaren om matchen mot Norrby IFEfter två raka förluster laddar nu Grönvitt om. Norrby IF på bortaplan är dock en tuff uppgift. - Norrby har utvecklat sitt spel tills i år och är tunga att möta, men vi kommer kämpa hårt för att ta poäng, säger huvudtränare Thomas Askebrand. Inför dagens match tog vi ett snack med Thomas. Hur har träningsveckan sett ut? - Det har vanligt normal. Den har rullat på som vanligt. Vi har haft en del skavanker men de som kunnat träna har gjort det bra. Du säger skavanker, vad är det för skador vi har i truppen? - Vi har fortfarande inte Pedro Ribeiro tillgänglig och heller inte Viktor Prodell till denna match då han har problem med en höft.

Parkering finns även vid Gullstrandshallen. Var ute i god tid för att undvika köer i entréerna. Kiosker och bar Landskrona IP är en kontantfri arena – köp går alltså endast att göra med Swish och i vissa grillar/kiosker även med kort. Medlemstältet är öppet innan och under match. Medlemstältet öppnar 2 timmar innan match med ingång via ståplatsentrén. Du hittar det på grusplanen vid ståplatsentrén. Visa ditt medlemskort och matchbiljett/årskort för att bli insläppt. Är du inte medlem kan du bli det via vår hemsida. Övrigt Rullstol: De rullstolsplatser som finns tillgängliga är alla på den rullstolsramp som finns på sittplatsläktaren.

Han har kritat på ett kontrakt som löper över innevarande säsong. Aktuellt MånadsgivareVar med och bygg framtidens VSK Fotboll genom att bli månadsgivare. Ditt stöd är viktigt på resan mot våra gemensamma mål. Med ditt stöd skapar du förutsättningar för en hållbar klubb: ekonomiskt, socialt och sportsligt. Vi är tacksamma och glada att du vill vara en del av VSK-familjen. Ditt bidrag går till hela klubbens verksamhet, barn, ungdom, akademi, dam och herr. Läs mer om att bli månadsgivare PartnersskapVår ambition är att bygga långsiktiga samarbeten där vi alla kan känna att vi skapar gemensamma mervärden.

Köp görs via vår biljettsida. Ledsagare ingår och inpassering sker via huvudentrén till sittplats. Hela Landskrona IP är en rökfri arena, det finns därför inga rökrutor. Vanliga frågor och svar Kommer barn in gratis med vuxet sällskap? Till denna match går barn i åldrarna 0-4 in gratis på ståplats i vuxet sällskap. På sitt går barn i bärsele in utan kostnad. Var hittar jag mitt årskort? Antingen i mailet från landskronabois. ebiljett.

Din entrébiljett scannas i entrén. Tänk på att i förväg ladda ner biljetten i mobilen ifall det är dålig mottagning i arenaområdet. Skriv ut biljetten innan om du har en trasig display då läsarna annars kan ha svårigheter att identifiera biljetten. Årskort eller biljett till sittplats kan välja att gå in på ståplats, men inte tvärtom. Barn i åldrar 0-4 går in gratis på ståplats. På sittplats är det barn i bärsele som går in utan kostnad. Det är ej tillåtet att ha med stora väskor på grund av utrymningsskäl. Paraplyer som får plats i jackfickan får tas med in. Barnvagnar är i samråd med brandmyndigheten tillåtet men får ej ställas i gångar eller vid öppningar på arenan.

David Engström är borta på grund av sitt armbrott och sen tidigare vet vi att Jonas Hellgren är långtidsskadad. En del skador alltså, men vi har också flera nya spelare, hur har de kommit in i truppen? - Kalle Björklund har tränat hela veckan och är redo för spel om han blir uttagen. Daniel Hermansson har kommit in i träningen på ett bra sätt och det samma gäller de övriga. Det ser bra ut, allt går åt rätt håll. Idag möter ni Norrby IF, hur tänker du runt motsåndet? - Norrby är ett lag som är duktiga defensivt.

Publikinformation inför Norrby - Landskrona BoISInnan matchen hyllar vi kapten Philip Andersson som har spelat 400 matcher i den randiga tröjan. I halvtid hyllar vi våra serievinnande damer. På plats denna söndag finns även Glenn Hysén. Testa om du kan nicka lika högt som honom. Du som klarar utmaningen belönas med signerad t-shirt från Glenn. Inpassering Shopen öppnar 60 minuter innan match. Du kan köpa biljett på plats men då via din egna smartphone. Vi har ingen biljettförsäljning i lucka på Landskrona IP.

Boråslaget har framför allt varit solida i defensiven, då endast IFK Värnamo släppt in färre mål än Norrbys nio. Norrby kommer från två raka segrar och har inte släppt in mål på någon av de tre senaste fighterna. I den föregående omgången besegrades Akropolis på bortaplan med 3-0. Efter en mållös första halvlek hittade Luis Argudo, Robin Strömberg och Bubacarr Jobe målet för gästerna. I matchen innan avfärdades toppkonkurrenten IFK Värnamo med 2-0 på Borås Arena efter två snabba mål av hemmalaget.

Nyheter | AFC EskilstunaAFC EskilstunaAFC EskilstunaA-lagetHemNyheterGalleriTruppKalenderA-lagetFutsal4E-SportAkademi Junior3Akademi Ungdom5AFC EskilstunaA-lagetA-lagetFutsal4E-SportAkademi Junior3Akademi Ungdom5HemNyheterGalleriTruppKalenderInför AFC Eskilstuna - IK Brage12 sep. 2022Ryan Williams förlänger kontraktet! 10 sep. 2022Efterlängtad bortaseger mot Trelleborg06 sep. 2022Inför Trelleborg - AFC06 sep. 2022Det blev tyvärr en förlust mot Norrby IF med 2-128 aug. 2022NyhetsarkivAlla nyheterAlla nyheter202220212020Sök efter rubrikStartelvan mot Örgryte04 aug. 2022Lamin Sarr går till Umeå FC på lån03 aug.

AFC Eskilstuna AFC förlorade mot Norrby IF med 1-2 AFC Eskilstuna vs Skövde - Gratis för alla grundskoleelever samt deras föräldrar! Inför AFC - Landskrona

Här hittar du information om Norrby IF VSK Fotboll gästar under måndagskvällen Borås Arena för spel mot tabelltvåan Norrby IF - som vunnit samtliga fyra möten med VSK de två senaste säsongerna. Nio poäng skiljer tioendeplacerade VSK Fotboll och tabelltrean från Borås inför dagens match. Norrby har samlat ihop 23 pinnar, fem färre än serieledande Landskrona BoIS men med en match mindre spelad.

De ligger rätt i försvarsspelet och är svåra att ta sig igenom. De har sin spelidé sedan länge där de gillar att gå på kontringar och de satsar gärna på fasta situationer. I år har de lyckats bättre än tidigare så här långt. Mycket beror på att de fått in viktiga pjäser i backlinjen som gör deras defensiv bättre. Hur ska vi kunna ta poäng i den här matchen. - Vi kommer att få kämpa hårt, det kommer bli kamp där ute med många dueller. Det är viktigt att vi vinner duellerna, vi kommer inte få något gratis i den här matchen. Vi måste våga tro på det och se matchen som en cupmatch som skall vinnas. Idag handlar det om inställning och hårt arbete, avslutar huvudtränaren.

[[[UPPKOPPLAD-][[]] Örgryte mot Norrby på tv directe | Profile Norrby förlorade mötet med Varbergs BoIS hemma med 0-2 i U 21 Allsvenskan mellersta i fotboll på tisdagen. Örgryte TV idag 2022: var kan man titta gratis

Dagens matchprogram - Norrby IF Inför match: Norrby IF – Landskrona BoIS, 2022-05-01 14:27. Norrby IF delade ut gratis säsongskort till ungdomar i Borås, 2022-04-29

(
(LIVE HD<<) BoIS mot Norrby är gratis 18 čakčamánu 2022

(LIVE HD<<) BoIS mot Norrby är gratis 18 čakčamánu 2022

More actions